Vandaag is de laatste dag van “De week van de werkstress”. Niet om deze stress te vieren, maar juist om aandacht te vragen voor een integrale aanpak om werkstress duurzaam te verlagen. Heeft jouw werkgever daar iets mee gedaan?

Naast dat de werkgever een taak heeft om voor een gezond bedrijf te zorgen, kan je zelf ook kijken naar het creëren van een goede balans in jouw persoonlijke leven. Hoe is jouw voeding, beweeg je regelmatig, pak je voldoende rustmomenten, heb je positieve gedachtes en goede relaties?

Allemaal aspecten die onderdeel zijn van de (dis)balans in jouw leven. Sta eens stil bij de omstandigheden in jouw leven. Op welk gebied ben je tevreden en waar zou je de komende tijd meer aandacht aan kunnen besteden?

Weet je even niet waar je moet beginnen, ga dan eens op zoek naar iemand die je hierin kan ondersteunen.