behandelingen & tarieven

Tip! Repeat Treat

Kom regelmatig relaxen en maak gebruik van de 5=4 aanbieding: boek nu 5 behandelingen en betaal slechts voor 4!
Neem contact op voor meer informatie.

NIEUW! Pura Vida massage

Voor een echte belevenis boek je de Pura Vida massage. Tijdens de behandeling ruik je exotische geuren, voel je de tropische oliën in je lichaam gemasseerd worden en hoor je geluiden van de natuur.
Voor heel even waan jij je op een tropische bestemming. Pura Vida!

Lees meer >>

Zwangerschapsmassage

60 min. €65
90 min. €90

Bij een zwangerschapsmassage wordt rekening gehouden met de specifieke klachten die tijdens de zwangerschap kunnen optreden. Kom na het eerste trimester samen met je kindje ontspannen!

Lees meer >>

45 min. €50
60 min. €60
90 min. €85

Ontspanningsmassage

Stress veroorzaakt spanning in het lichaam. Een massage kalmeert niet alleen gespannen spieren, maar zorgt ook voor geestelijke ontspanning en een blij gevoel.

Lees meer >>

45 min. €50
60 min. €60
90 min. €85

 

Klachtbehandeling

Heb je last van nek-, schouder en/of rugklachten? Of zijn je benen vermoeid door veel lopen of lang staan? Na een intensieve massage zijn je spieren goed doorbloed en is de stofwisseling verbeterd, waardoor de spieren weer soepel aanvoelen.

Lees meer >>

30 min. €35
45 min. €50
60 min. €60

 

Scrubmassage

Tijdens het scrubben van de huid worden dode huidcellen verwijderd, waardoor de huid weer zacht aanvoelt. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke ontspanningsmassage. Je voelt je weer fris en je huid is zachter en schoner dan ooit!

Lees meer >>

60 min. €65
90 min. €90

IMG_20191130_105528_904

Cadeaubon

Verwen iemand met een cadeaubon van ANsense!
De cadeaubon kan vanaf €10 tegen elke waarde worden besteld en is verpakt in een mooie geschenkverpakking. Je kan het cadeau ophalen in de praktijk of per post ontvangen.

Wil je de cadeaubon z.s.m. ontvangen of liever per e-mail naar iemand versturen? Dan is er ook een digitale cadeaubon beschikbaar. Deze is printvriendelijk en te versturen naar wie en wanneer jij dat wilt!!

Betaalmethode

Na de behandeling kan je contant betalen of mobiel pinnen.

Vragen? Aarzel niet en neem contact met me op!

ANsense 4
ANsense 13
ANsense 8