over mij

20190618_221213

Mijn naam is Angela. En op deze website kun je zien en lezen wat ik graag doe en dat is jou helpen door middel van massage.

Voor mij ontstond er een omslag in mijn leven toen ik mij meer ging verdiepen in ontspanningsmogelijkheden en beter zorgen voor mijn eigen lichaam en geest. Ik kwam in aanraking met massage, ging een opleiding volgen en leerde meer over het menselijk lichaam. Fascinerend vond ik het!

Door mijn enthousiasme en overtuiging wist ik het zeker: ik wil andere mensen ook helpen door middel van massage. Ik wil mensen laten ontspannen, pijnklachten wegnemen, een oppepper geven, stress voorkomen of tegengaan en zorgen voor een algehele verbetering van het welzijn. Pas als we jouw doel hebben bereikt, dan ben ik tevreden.

Inmiddels heb ik diverse cursussen gevolgd, praktijkervaring opgedaan en veel kennis om verantwoord te masseren. Met die kennis en veel aandacht luister ik naar jouw wensen en behoeftes. Op basis daarvan geef ik mijn advies en de beste behandeling. Zo komen we samen tot dé oplossing voor jouw gezondheid. Ik nodig je dan ook graag uit om eens een massage op maat bij mij te komen ervaren. Lees op de pagina met reviews wat anderen ervan vonden!

Tot snel! Angela

"Ik voelde me gelijk welkom bij Angela. Ze past haar massage aan aan de wensen van een klant en probeert er voor te zorgen dat iemand echt tot rust kan komen."

- Fieke -

"Ik kwam uitgerust 'thuis' en kon daar urenlang van genieten. Af en toe alles loslaten, dat doe ik bij Angela."

- Door - 

"Heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage gehad, waar Angela niet alleen mijn rug, maar ook mijn benen, kuiten, voeten, nek en gezicht los heeft gemasseerd. Een aanrader!"

- Saskia -

"A wonderful massage. It was extremely relaxing, and yet also managed to loosen my muscles. Definitely recommended!"

- Eva -