massagepraktijk voor ontspanning & klachtbehandelingen

Care & share

Op deze pagina lees je hoe anderen een bezoek aan ANsense hebben ervaren.

Wil je ook je ervaringen delen? Stuur dan je bericht via het formulier onder vermelding van "mijn ervaring" en je leeftijd. Je bericht wordt vervolgens op de website geplaatst.

Thanks for sharing!

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

"Angela’s ontspanningsmassage was een cadeau van mijn vriend op een moment waarop de spieren in met name mijn schouders en nek erg onder spanning stonden. Bij het persoonlijke gesprek voorafgaand aan de behandeling, raadde Angela me aan om juist ook armen en handen, benen en voeten, evenals mijn gezicht door haar te laten masseren, voor optimaal effect. Door haar persoonlijke en holistische aanpak was haar massage een cadeau van weldaad voor het hele lichaam én geest. Bedankt, Angela!"

Anneloes (41 jaar)

"Relaxte massage gehad! Schouders en nek weer lekker los!" (Facebook)

Jordy (34 jaar)

"Ik had gisteren een massage van Angela. Ze kwam heerlijk bij mijn nichtje thuis, zodat je nergens naar toe hoeft. De intake was serieus, je merkt dat de informatie gebruikt wordt tijdens de massage. Heerlijke olie, verschillende waar je uit kan kiezen, rustige muziek... je kan een heel uur goed ontspannen, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!"

Sonja (52 jaar)

"A wonderful massage, Angela really listened and managed to give me just the type of massage I was looking for. It was extremely relaxing, and yet also managed to loosen my muscles. Definitely recommended!" (Facebook)

Eva (34 jaar)

"Goede massage van rug en nek. Voel me herboren!" (Facebook)

Monique (49 jaar)

"Geen stijve spieren meer na de behandeling! Heel fijne en ontspannende massage gehad." (Facebook)

Margot (35 jaar)

"Heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage gehad, waar Angela niet alleen mijn rug, maar ook mijn benen, kuiten, voeten, nek en gezicht los heeft gemasseerd. Een aanrader!" (Facebook)

Saskia (29 jaar)

"Heerlijk ontspannen massage gehad!" (Facebook)

Cynthia (31 jaar)

"Na eerder een zwangerschapsmassage gehad te hebben, vanavond een ontspanningsmassage gehad. Angela past haar massage goed aan op eventuele klachten of wensen. Extra fijn was dat ze de massage bij ons thuis deed, zodat ik er direct ook een voor mijn man kon boeken. Met kleine kindjes thuis en dus de deur niet uit hoeven, is dat helemaal ontspannen." (Facebook)

Daniel (35 jaar)

"Van een vriendin kreeg ik een ontspanningsmassage van Angela cadeau. Ik voelde me gelijk welkom bij Angela. Ze past haar massage aan aan de wensen van een klant en probeert er voor te zorgen dat iemand echt tot rust kan komen. Ik had zeker nog langer willen blijven liggen! Al met al een perfect cadeautje dus, waar ik die vriendin én Angela allebei van harte voor wil bedanken."

Fieke (24 jaar)

"Een massage is voor mij een holistische ervaring en bij ANsense heb ik dat gevonden. Een massage is een reis naar andere dimensies. Bij ANsense gebeurt dat! Angela laat je vertellen over jezelf en begint dan de reis met je: voor jou gemaakte massage olie en een ontspannende massage gericht op jou! Ik kwam uitgerust 'thuis' en kon daar urenlang van genieten. Af en toe alles loslaten, dat doe ik bij Angela."

Door (65 jaar)