Meest recente artikelen

Wat kan je verwachten

Heb je last van spierklachten of zoek je rust en ontspanning? Dan ontvang ik je graag in mijn praktijkruimte in Voorthuizen. Ik beschik over een comfortabele massagetafel, diverse (biologische) massageoliën, handdoeken om je af te dekken en ontspannende muziek.

De eerste massage

Tijdens een eerste afspraak bespreken we eerst jouw gezondheid. Dit (vertrouwelijke) gesprek is belangrijk om eventuele contra-indicaties te bepalen. Dit betekent dat moet worden vastgesteld of een massage veilig kan worden gegeven (onder FAQ staan een paar voorbeelden). Ook bespreken we jouw wensen, waarna ik mijn advies geef voor een geschikte massage. Daarnaast kun je kiezen voor rustige achtergrondmuziek en/of voor een geurende, geneeskrachtige massageolie. Heb je hier geen behoefte aan? Dan is dat geen probleem natuurlijk; niets is verplicht.

De massage en het nagesprek

De massage wordt uitgevoerd op basis van hetgeen wij hebben besproken. Afhankelijk van het plan wordt het bovenlichaam of het hele lichaam met olie gemasseerd. Daarom dient (een deel van) de kleding uitgetrokken te worden. De delen die niet worden gemasseerd worden toegedekt met een handdoek. Wil je liever je kleding aanhouden? Dan kunnen we kijken welke methode voor jou geschikt is om alsnog het gewenste doel te bereiken. Tijdens de massage mag je in alle rust gaan ontspannen en genieten; je hoeft niet te praten, het mag wel. Na de massage kun je rustig bijkomen en een glaasje water of thee drinken. Ik hoor graag of de massage aan je verwachtingen heeft voldaan!

Een vervolgafspraak

Aan de hand van het behandelplan of jouw wensen, kan er een vervolgafspraak ingepland worden. Bij een volgende afspraak hoeft er geen intakegesprek meer plaats te vinden. Het is wel belangrijk voor mij om te weten of er eventuele veranderingen in je gezondheid zijn of nieuwe aandachtspunten.

Massagepraktijk Ansense